Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Guangzhou Womala International Trade Co., Ltd. 86-020-3743-2601 michehao@126.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Περίπου μέρη της VOLVO

Περίπου μέρη της VOLVO

December 31, 2021

WOMALA που καθιερώνεται σε Guangzhou Κίνα, Xinwo Autoparts δεδομένου ότι μια περιεκτική επιχείρηση με πέντε κλάδους έχει συμμετάσχει στα μέρη της VOLVO για περισσότερο από 10 έτη. Υπάρχουν εκατοντάδες του επαγγελματικού προσωπικού που εργάζεται στο τμήμα ανεφοδιασμού, τις πωλήσεις και τα τμήματα λογιστικής υποστήριξης μας. Χάρι στη βαθιά συνεργασία με πάνω από 50 εργοστάσια συμπεριλαμβανομένων 5 κοινών επιχειρήσεων αποθεμάτων, έχουμε παράσχει ποικίλες λογικές λύσεις προϊόντων και αξιόπιστες πληροφορίες αγοράς συνεχώς στους πελάτες σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δέκα ετών.

 

Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες τα αρχικά μέρη της VOLVO, τα εσωτερικά μέρη, το αρχικό εργοστάσιο που υποστηρίζουν τα εξαρτήματα cOem, πραγματικά, Mareli, Bosch και άλλα εξαρτήματα εμπορικών σημάτων που ευθυγραμμίζουν με τις απαιτήσεις των πελατών. Η ισχυρή ικανότητα καταλόγων και το ακριβές σύστημα ελέγχου ποιότητας των προϊόντων μας μπορούν να παρέχουν τα σωστά και αξιόπιστα προϊόντα γρήγορα. Επομένως, τα προϊόντα μας ευνοούνται από πάνω από 20.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο, 30% που είναι τελικοί πελάτες καταστημάτων επισκευής. Τα αγορά-δοκιμασμένα προϊόντα έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 20 χώρες στην Ασία, την Αφρική και την Αμερική, όπως η Βραζιλία, Μεξικό, Αργεντινή, Φιλιππίνες, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Τουρκία, Αίγυπτος, Σουηδία, Ρωσία και ούτω καθεξής.

 

Το εργοστάσιό μας

Η επιχείρηση καταλαμβάνει έναν τομέα περισσότερων από 20 στρεμμάτων, η περιοχή εγκαταστάσεων είναι περισσότερα από 10.000 τετραγωνικά μέτρα, και υπάρχουν περισσότεροι από 100 υπάλληλοι και περισσότερο από 40 επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό. Οι ανιχνευτές διαρροών αερίου, κεντρικές μηχανές επεξεργασίας, ιαπωνικά πλήρη τμήματα συνελεύσεων υπολογιστών, γραμμές παραγωγής, τα πεδία δοκιμών απόδοσης της Ταϊβάν, οι υπερηχητικές καθαρίζοντας μηχανές, ο εξοπλισμός διαπότισης, τρεις-ισότιμη όργανο μέτρησης, κ.λπ., ελέγχουν αυστηρά κάθε μέρος της παραγωγής. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής των συμπιεστών φθάνει σε περισσότερες από 300.000 μονάδες. Τα 10S, 10PA, 7Sb, V5 και άλλες σειρές προϊόντων που παράγονται από την επιχείρηση εξάγονται κυρίως στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες θέσεις, και είναι καλά - λαμβανόμενος από τους χρήστες, και έχουν το δείγμα που ερευνά και που χαρτογραφεί και ανάπτυξη φορμών. Η επιχείρηση είναι αυτήν την περίοδο ένας από τους λίγους πλήρως αυτοματοποιημένους κατασκευαστές στην Κίνα. Η μακροπρόθεσμη απασχόληση των ταλέντων διοίκησης από το εξωτερικό, η εισαγωγή ποικίλου προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου του γερμανικού ηλίου, η τραχιά λήξη, η δοκιμή απόδοσης και εξεταστικός στη μαζική παραγωγή, ο ποιοτικός έλεγχος και άλλες τεχνολογίες και διαχείριση ελέγχουν τις ικανότητες. Το Guangzhou Womara εμμένει στην αρχή «της καθιέρωσης του κόσμου από τη φήμη, και της επιδίωξης της ανάπτυξης από την ποιότητα», και εμμένει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «της δημιουργίας της προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες, τους υπαλλήλους, και τους συνεργάτες», και μετασχηματίζει τη προηγμένη τεχνολογία στα υψηλής ποιότητας προϊόντα. Εξυπηρετήστε την κοινωνία και έχετε τις οφειλόμενες συνεισφορές στην αυτοκινητική βιομηχανία της Κίνας